Baguje.COM

[VIP] Internet tarife

Vip mobile je lansirao prvu mobilnu širokopojasnu (broadband) mrežu u Srbiji zasnovanu na naprednoj HSPA+ tehnologiji. Napredni HSPA+ sistemi operaterima omogućavaju da korisnicima pruže veći kapacitet i performanse koje poboljšavaju iskustvo mobilnog širokopojasnog interneta.

Karakteristike i prednosti za Vipove HSPA+ korisnike:
• Maksimalna teoretska mogućnost download brzine je do 42 Mbit/s
• Maksimalna teoretska mogućnost upload brzine je do 5.7 Mbit/s
• Mnogi 3G smart telefoni u Vipovoj ponudi podržavaju HSPA tehnologiju

U ovom trenutku, Vip nudi HSPA+ uslugu u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kragujevcu i Nišu i tako pokriva 31% populacije Srbije. Planirano je da do sredine ove godine, Vip omogući HSPA+ uslugu u svim gradovima sa više od 20.000 stanovnika (58% ukupne populacije).

Usluga je namenjena svim privatnim i poslovnim korisnicima širom Srbije koji žele brzu konekciju i neograničeni prenos podataka bez skrivenih troškova.

Korisnici će moći da surfuju, šalju mejlove, kreiraju, pregledaju i uređuju priloge mejlova, skidaju i postavljaju dokumenta, ili koriste bilo koju web aplikaciju gde god da se nalaze.

Uz sve to Vip u okviru paketa omogućava kupovinu ASUS eee1015 PEM netbook računara već od 9.990 dinara sa najnovijim Windows 7 Starter operativnim sistemom.

Ključne prednosti Vip mobilnog interneta su:

• Internet konekcija bilo kad i bilo gde
• 3G tehnologija poslednje generacije HSPA+ do maksimalne brzine od 42Mbit/s
• Potpuna kontrola mesečnih troškova i neograničeni prenos podataka
• Jednostavna instalacija – Plug & Play rešenje
• USB modem već od 1 dinar

Od 16. februara 2011. godine Vip mobilni HSPA+ internet biće dostupan u 30 Vip centara koji se nalaze u 6 većih gradova u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Zrenjanin i Pančevo) gde je mreža već uspostavljena. U narednim mesecima, prodajna mreža će pratiti razvoj HSPA+ tehnologije širom Srbije.

Cena SMS poruke u nacionalnom saobraćaju iznosi 3,9 din. Obračunavanje se vrši po 1 KB. Sve cene su sa PDV-om. Maksimalna brzina prenosa podataka zavisi od USB uređaja koji korisnik bira prilikom sklapanja ugovora.

Exit mobile version