Baguje.COM

Dođite na SQL Server Day

U subotu, 24.03.2012., u Novom Sadu (Fakultet tehničkih nauka, amfiteatar A2), prvi put će se održati SQL Server Day, koji će okupiti studente, profesore kao i sve ljude iz IT industrije.

Organizator ovog događaja je Student Tech Club sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu uz pomoć SQL korisničke grupe iz Beograda. Događaj su potpomogli Microsoft Srbija i kompanija Execom. Kako organizatori navode cilj ovog događaja je da se “kroz predstavljene sesije, pokrene diskusija o SQL Server-u i upotrebi servisa i alata koje ta platforma omogućava, kao i da se kroz premijerno predstavljanje open source projekta IOG database for .NET diskutuje o potpuno drugačijem pristupu čuvanja podataka”.

Da podsetimo, SQL Server 2012 objavljen je pre samo dve nedelje, a učesnici ovog događaja imaće priliku da čuju sve prednosti i mane ove platforme od iskusnih predavača i stručnjaka.

Program SQL Server Day-a

Svi zainteresovani učesnici treba da pošalju e-mail na adresu sqlday@msacademic.rs, kako bi registrovali svoje prisustvo. Ručak i osveženje u pauzama su obezbeđeni, a za najaktivnije učesnike, koji svojim pitanjima najviše doprinesu diskusiji i razmeni znanja, pripremljene su nagrade u vidu Microsoft literature.

Exit mobile version